top of page
Artistförmedling - föreläsningar, musik och konferencier med funkisartister

Välkommen till "Funk is Up" artistförmedling – där vi hyllar talang, mångfald och inkludering genom att erbjuda fantastiska artister med funktionsnedsättningar för olika evenemang och sammanhang. Vi arbetar för att främja en scen där alla röster får höras och alla talanger får skina.

Vi strävar efter att lyfta fram och främja artister med funktionsnedsättningar inom olika kulturella sammanhang. Genom musikframträdanden, föreläsningar och föreställningen Funk Is Up vill vi öka medvetenheten och inspirera till en mer inkluderande och jämlik värld.

Våra Tjänster:

  1. Musikframträdanden: Boka en minnesvärd musikupplevelse med en eller flera av våra talangfulla artister. Oavsett om det är soloframträdanden, mindre grupper eller större ensembles, levererar våra artister en unik och inspirerande musikupplevelse.

  2. Föreläsningar: Våra föreläsare erbjuder engagerande och tankeväckande föreläsningar om ämnen som inkludering, folkhälsa, konstnärligt skapande och att övervinna hinder. Perfekt för skolor, företag eller organisationer som strävar efter att utveckla en mer inkluderande kultur.

  3. Konferencier: Philip Jurland intar scenen med professionalism, värme och en genuin passion för inkludering och mångfald. Med sin karisma och humor ger han varje evenemang en speciell touch och ser till att både artister och publik känner sig välkomna och engagerade. Philip har en bred erfarenhet av att leda olika typer av evenemang som tex konserter, föreställningen Funk Is Up, Funkismellon och föreläsningar.

  4. Förställning "Funk is Up": Vår funkisföreställning är en unik upplevelse där våra artister tar scenen och väver samman underhållning med ett budskap om inkludering och mångfald.

Varför Välja Oss:

  • Expertis: Vi har gedigen erfarenhet inom kultur och evenemangsbranschen med fokus på inkludering.

  • Mångfald: Vi representerar ett brett spektrum av talanger och konstnärliga uttryck.

  • Engagemang: Vi brinner för att skapa meningsfulla möten och upplevelser som berikar både publik och artister.

  • Artisterna: Vi har unika artister med funktionsnedsättningar som bidrar till en varierad och inspirerande kulturupplevelse. Varje artist bär med sig en speciell talang och en unik berättelse, vilket gör varje framträdande hos oss till något alldeles extra.

 

Kontakta oss idag för att boka en unik och minnesvärd upplevelse.

Kontakt:
Lena Jurland
076-189 67 71
lena@empowerbybilda.se

bottom of page